Ahad, 14 Jun 2009

Letihnya pulang bercuti kali ni...

Cuti sekolah kali ni, hanya 2 minggu... seminggu kena habiskan masa di sekolah, manakala seminggu lagi pulang semenyih bercuti... kebetulan muktamar tahun ni di Shah Alam, Selangor... harap-harap boleh laa jengah muktamar kot... tapi dlm rancang nak musafir ni badan jadi lemah, batuk-batuk kering... rasa mcm nak demam... ntah la nak drive camna... alhamdulillah, balik kali ni konvoi dengan mama, abah dan munab... depa naik matrix laa...

Hari khamis 4hb Jun 09 jam 12.00 tghari kami bertolak menaiki viva... sempat jugak singgah makan kenduri di rumah uncle Chot`s TT Mydin... fuuhh best giler lauk kenduri tu... demam pun jadi kebahhh!! maklum laa dah 3 hari makan yg rebus+bakar2 je... alhamdulillah, jimat duit makan tghari ni... perut kenyang, hati senang dan sedikit bermotivasi utk drive kali ni....

1.30 tghari: Dapat panggilan telefon dari JPN Ps, "Puan Shazarul Hazlina di minta hadir pd hari isnin 08 Jun 09 di JPN Ps, utk temuduga GSTT" ... Perghh! terkezutttt + terkedu... apa taknya... kita dah prepair and mind set nak bercuti seminggu... tiba2 kena balik interview!! blurrr jgk la masa dpt panggilan tu... kesimpulannya... balik dulu, coz semua dh ready to traveling... sambil2 pikir dlm perjalanan... "selamat bercuti"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...